Safari-messen (Frivillighetsmessen) arrangeres av Lions Club Sem annen hvert år. I år ble den arrangert inne i Quality Hotels Osebergsal og på det nærliggende bryggeområdet. Vel 40 lag, klubber og foreninger deltok med hver sin stand.
I år, 4. og 5. juni, deltok også Vallø & omegn Historielag. I vår stand (bås) hadde vi montert opp plakater og bilder fra Valløs historie og tatt med historiebok- og hefter for salg. På grunn av det flotte været ble besøket ikke helt som forventet. Men vi fikk nå solgt 2 hefter og vår utstilling tiltrakk seg oppmerksomhet. Spesiell interesse var det for våre bilder av bombingen av Vallø og Bogen 25. april 1945 og kanskje enda mer for en 3 minutters animasjon vi viste på lap top om Vallø Saltverk.
Vel, dette var første gang vi har vært med på noe slikt og fant nok ut at her var rom for å gjøre det bedre bl. a ved å skaffe oss en transportabel monitor for fremvisning av våre filmer og DVD-er.